Sommarbarn del 1

Den blå flaktrucken skumpade över den ojämna jordiga lantvägen. Mannen bakom ratten, Anders, höll blicken bestämt på kurvorna som kom och smuttade försiktigt på en kopp svart kaffe. Nathalie satt på passagerarsidan och tittade trotsigt ut genom fönstret. Anders trodde inte att hon såg honom, men hon såg. I bilfönstret speglades hans ansikte när han försiktigt vred ögonen mot Nathalie. Hungrigt betraktade han hennes jeansklädda ben och brösten under linnet. Nathalie var inte vacker, hon var inte ens snygg, hon var sexig och hon hatade det. Hennes långa ben, fasta bröst och långa täta ögonfransar var som tagna ur någon snuskig porr video. Hon hade ett exotiskt utseende med hennes lätt sneda kattögon och mörkt bruna hår. Nathalie föraktade Anders, hon föraktade alla män som bara kunde tänka med sin kuk. Samtidigt behövde hon dem. Nathalie vände snabbt sitt ansikte mot Anders och tittade anklagande på honom. Anders rodnade skyldigt och fäste återigen sin blick på den gropiga vägen.

”Öm” mumlade Anders nervöst. Han såg ut att leta efter något att säga. Han öppnade och stängde munnen flera gånger om med ett dumt uttryck i ansiktet som påminde henne om en guldfisk som kippar efter luft. Tillsist sa han:

”Så… Varför ska du hit då?” Fortfarande med ögonen bestämt riktade mot vägen.

”Jag är en sexmissbrukare” fnös Nathalie roat.

Anders satte kaffet i halsen och den stora trucken sladdade vilt. Anders försökte styra den rätt medans han hostade och frustade. Trucken körde ner i ett dike och motorn stannade. I bilen blev det helt plötsligt knäpptyst. Anders satt en stund och samlade sig, och gick sedan ut för att titta på den smått rykande motorn. Nathalie satt lugnt kvar i bilen och tänkte för sig själv.

Nathalie var inte en sexmissbrukare, de var bara roligt att lura den äckliga mannen som stirrat på henne på det där sättet. Nathalies problem var mer omfattande än så. Hennes liv hade präglats av död och olycka sen hon föddes…


Kommentarer
Postat av: Frida

gillar början. You know I love hur du hoppar rakt in i storyn. Jag vill ha meeeeer!

2010-03-02 @ 22:56:36
Postat av: Frida

MEN:: MEEEEER SÄGER JAG!!! xD

2010-03-14 @ 16:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0