the Narrator - bakgrundshistoria

I början beboddes endast det Gamla landet och i det Gamla landet fanns fyra riken: Öst, Väst, Nord och Syd. Kungarna i dessa länder var giriga och ville ständigt öka sin makt och sin rikedom. De fyra rikena hade därför varit i krig med varandra i flera år. Kungarna var själviska och såg till att dom själva satt säkert i sina palats med alla bekvämligheter dom behövde medan deras soldater dog ute på fältet, folket svalt för att de flesta arbetare rekryterades till armén och den mat som producerades gick till antingen direkt till Kungarna eller till att financiera kriget.
 
En dag fick tillsist en ung man från Öst nog. Han reste till de olika rikena och lyckades övertala de olika armernas generaler att glömma deras själviska och giriga härskare och istället resa med honom till De Mörka Länderna över Havet. De Mörka länderna var en plats som sjöfarare från Öst upptäckt för längesedan och sen dess hade vetskapen om dess existens spritts vidare över resten av de Gamla landet. De Mörka länderna hade varit en perfekt boplats om de inte varit bebott av hemska vidunder och mörka varelser som förgiftade marken. De fyra Kungarna brydde sig såklart inte om ett sådant land men den unge mannen, han föreslog att om de förenade Öst, Väst, Nord och Syds armér så skulle de nog vara starka nog att besegra varelserna i det Mörka landet och göra det till sitt eget. Där skulle de alla kunna leva tillsammans i fred och slippa sina hemska härskares herravälde.
 
De fyra ländernas generaler tyckte att detta lätt rimligt och vände sig till sina starkaste soldater och enheter och bad dem att överge sina härskare och följa dom mot det Mörka landet. Mängden soldater som svarade sina Generaler var övermäktig mängden som var trogna sina Kungar (för en soldat som stridit på slagfältet hela sitt liv är trogen sin härförare, inte sin konung). Så de fyra rikenas främsta krigare färdades över havet som en enda armé och med sin gemensamma kraft och sina enskilda styrkor lyckades de besegra bestarna som bebodde de Mörka länderna. De mörka länderna var inte mörka längre när dess onda varelser var förgjorda och soldaterna färdades i omgångar tillbaks hem igen för att hämta sina familjer och snart spriddes ordet om Generalernas framgångar bland befolkningen medan Kungarna satt ovetandes på sina tronar och såg först sina generaler, sen sina soldater och till sist även sina arbetare försvinna.

the Narrator - snowflakemetod

En bondpojkes berättare kommer till liv när en ond trollkarl försöker släppa lös en drake från en annan dimension.
 
 
Antagonisten är Grundarens berättare. Antagonisten vill släppa lös Astraldraken på världen. För det måste han försvaga muren mellan verklighet och astalvärlden. Muren är som svagast vid solförmörkelsen eftersom stjärnorna ger muren styrka och Solen är den största stjärnan. Han behöver dessutom öppna låsen som Grundaren och han tillverkat för att hålla borta ondskan från landet. Landet har en speciellt svag mur pågrund av kristallberget. Kristallerna är neutrala och kan därför fungera som ledare eller kopplingar mellan Astralen och Verkligheten. Han kommer använda Hondraken för att leda Astraldraken rätt.

RSS 2.0